Επικοινωνήστε μαζί μας: 6942 556067

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εταιρεία

Δωρεάν μελέτη χώρου

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε, εντελώς Δωρεάν, τις κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

 

Καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας και να συζητήσουμε μαζί σας ώστε να βρούμε την καταλληλότερη λύση ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του προσωπικού σας χώρου.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Εγγύηση

Έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων μας και εμπειρία στην τεχνική εργασία μας, καθώς και με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

 

Πολλές εταιρείες αναλαμβάνουν αντίστοιχα έργα, μη παρέχοντας όμως εγγυήσεις. Άλλες φορές το ζήτημα της εξασφάλισης της αποτελεσματικότητας της εργασίας, γίνεται προφορικά, μη ικανοποιώντας την πλευρά του πελάτη, ιδίως εάν τύχει να γίνει κάποια επιδιόρθωση.

 

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που οι μη επαγγελματίες του χώρου, όταν συμβεί κάποιο πρόβλημα, αντί να αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου να το αντιμετωπίσουν, επιλέγουν να ρίξουν το φταίξιμο στα υλικά, με σκοπό να αποφύγουν την επιδιόρθωση ή να την επιβαρυνθεί ξανά ο ιδιοκτήτης. Όλα αυτά είναι σημεία που πρέπει να τα προσέχει κανείς πριν ξεκινήσει τη συνεργασία του με κάποια εταιρεία.

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία και τοποθέτηση γκαραζόπορτας, ρολών ασφαλείας, πτυσσόμενων καγκέλων και αυτοματισμών από το 1997!

 

Τοποθετούμε ρολά σε κατοικίες αλλά και σε γραφεία/επιχειρήσεις. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή στον τομέα αυτό οδήγησε την QSS (Quality Safety Systems) σε μια άρτια εξοπλισμένη και στελεχωμένη με καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό εταιρεία, με μεγάλη δραστηριότητα σε όλη τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

 

Σκοπός μας είναι το καλό και αξιόπιστο αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο. Οι πελάτες μας γνωρίζουν την ποιότητα της δουλείας μας. Για εμάς δεν υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα από έναν ευχαριστημένο πελάτη.

Φιλοσοφία μας η άμεση σχέση με τον πελάτη πριν και μετά την τοποθέτηση. Αρχή μας το βέλτιστο προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή. Kέρδος μας οι ευχαριστημένοι πελατες

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για:

01να σας συμβουλεύσουμε για την ιδανικότερη επιλογή

02να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και να σας προσφέρουμε σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις

03να εγκαταστήσουμε τα προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα μας, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας

Υπηρεσίες

Ρολά
Επισκευές ρολών
Ρολά καταστημάτων
Ρολά ασφαλείας σε εξοχικές κατοικίες
Τοποθετήσεις μοτέρ
Αλλαγές ελατηρίων
Τηλεχειρισμοί
Μαθετε περισσοτερα
Γενικές υπηρεσίες
Τοποθέτηση ρολών παντός τύπου
Τοποθέτηση γκαραζόπορτες
Service & υποστήριξη
Τοποθέτηση & επισκευή μοτέρ
Αυτοματισμοί
Ενημερωθειτε τωρα
Γκαραζόπορτες
Επισκευές ρολών
Τηλεχειρισμοί
Συρόμενα μοτέρ
Μοτέρ οροφής
Αλλαγές ελατηρίων
Service
Μαθετε περισσοτερα